Sverigedemokraterna?

När man ser en sån här video får man verkligen lust att rösta på Sd men
man vill inte att Moderaterna ska vinna valet. Så blir rösta på social endå.
Om t om Amerikanska nyheter sänder sånt här är de fan illa.
Om dessa människor inte släppts in så hade detta inte kostat pengar till
Sverige. Så då kommer stora frågan, varför ska detta få fortsätta?
Invandrarna kommer aldrig kunna förändras. De är vana att förstöra i sitt
 land.. å se kommer hit å gör samma saker. Nu säger jag inte att ALLA gör
det, för jag har utlänska kompisar. Men en stor del gör det.
Kostar bara onödigt mycket pengar!!!

Min åsikt om invandring är detsamma, de borde minskas lite!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är medveten om att du själv inte är svensk va?

2010-09-12 @ 13:39:13
Postat av: Anonym

om du bryr dig, rösta på sd, annars får vi aldrig en förändring, dom andra partierna är för fega för att dra upp den här frågan i riksdagen. så vill vi att detta ska fortsätta?

2010-09-12 @ 13:52:43
Postat av: pimpXprincess

Kommentaren ovan är jääävligt korkad. Ditt inlägg också. Det ligger inte i invandrares natur att vara brottslingar. Så jävla idiotiskt!

2010-09-12 @ 15:17:21
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: pimpXprincess

För övrigt är det inte dom som förstör sitt land, utan det är länder som krigar med dom. USA t ex, som skickar bomber. Läs på innan!

2010-09-12 @ 15:19:36
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: pimpXprincess

Svar: Dom som behöver komma hit har inte råd med asyl och kommer därför hit olagligt. Vänsterpartiet vill hjälpa dom och ge dom vård, medan dom inte kommer få komma hit om Sverigedemokraterna bestämmer. Om Sverigedemokraterna bestämmer kommer ENDAST dom med asyl (dvs dom som är rika och inte behöver komma) komma hit. Som sagt, läs på innan!

2010-09-12 @ 15:40:59
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Donken

Det är sjävlmordsbombare som förstör i deras länder! Varför äre dom som förstör då kan man undra...många invandrare?!?!? Fort de har hänt nått brått så äre oftast en eller flera invandrare inblandade! Dom kommer bara för att ta över Sverige...men de fattar ingen...om 50 år finns inte många svenskar kvar...ska vi hjälpa varandra eller dom som förstör vårt land å människor!?!?!

2010-09-12 @ 15:46:13
Postat av: pimpXprincess

Vi ska hjälpa dom som behöver hjälp, oavsett var dom kommer ifrån.

2010-09-12 @ 15:57:34
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Anonym

Men varför måste alla komma till sverige.....det finns redan tillräckligt här!!!!!!!

2010-09-12 @ 16:45:22
Postat av: Anonym

I första hand ska sverige hjälpa sitt eget folk...t.e.x. de hemlösa.....halooooo!!!

2010-09-12 @ 16:47:22
Postat av: pimpXprincess

Svar till anonym: Sverige kan hjälpa alla och bevisa att det går att hjälpa invandrare OCKSÅ, vilket gör att fler tar in invandrare. Och vadå att bara Sverige tar in invandrare? Det finns fler länder. USA t ex.

2010-09-13 @ 15:17:53
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: erik

Svar till pimpXprincess: Räkna hur mkt pengar vi lägger på "bistånd" och gör en snabb huvudräkning hur många hyresfastigheter du kan bygga för de pengarna och dessutom subventionera hyran för studenter och andra låginkomsttagare. Sen räknar du hur Litet sverige är och jämför våra biståndsbelopp med Frankrike, Tyskland och USA... BARA där är det ju nååågot fel. Sen detsamma gäller EU. Vi pumpar in mångmiljardbelopp och får inte tillbaka någonting för att vi har helt andra förutsättningar än de södra staterna...

De pengarna hade vi istället kunnat använda för integrationen av invandrarna som vi såååå frikostigt släpper in... Vi har inte ens fått tak över huvudet på alla infödda svenskar...



USA dessutom ska du ha visum och skit bara för att komma över landsgränsen. Sydamerikanarna som försöker ta sig in i USA blir skjutna då dom kommer över gränsen om dom inte har pass och visum... (vilket är hårdvaluta i fattiga Mexico och resterande sydamerikanska länder)

2010-09-17 @ 11:54:14
Postat av: pimpXprincess

Svar till Erik: Ja, det finns uteliggare i Sverige, men hur många av dom försöker få hjälp? Det finns hjälp för dom, men dom väljer inte sällan alkoholen. Just därför får dom istället matkuponger, så att dom inte köper alkohol för pengarna. Och ja, Sverige kanske inte har den ekonomin, men då jag är vänster och för att använda skattepengar som lösning tycker jag att vi kan lösa det där bra, utan att bli som äckligt främlingsfientliga Danmark. And again, jag är vänster, alltså för att papperslösa ska få hjälp, inte bara dom med asyl.

2010-09-17 @ 14:27:38
URL: http://www.pimpxprincess.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0